#blogg100 Ibland är det bäst att vara tyst!

#blogg100 inlägg 39 2017

Igår fick jag inte ut mitt dagliga blogginlägg som jag förbundit mig i blogg100- utmaningen, Anledningen att det inte blev ett inlägg var inte att jag saknade uppslag eller hade tid. Annars skäl nog så goda utan anledningen var det fruktansvärda terrorattentatet i Stockholm, det kändes för fel att sända ut ett vanligt inlägg om min undervisning. Jag kunde visserligen skrivit hur jag känner för alla döda, skadade och deras familjer. Igår gjorde de bara ont i mig och det kändes mest rätt att inte säga något, ibland är det bäst att inte säga nåt.

Efter påsklovet kommer säkerligen terrorn kommer upp på mina lektioner och då har vi säkert mer information och jag har förhoppningsvis reflekterat och landat i denna tragedi.

Men nu handlar bloggutmaningen om att lyfta ”den goda sidan” av nätet. Så idag postas det ett inlägg till och jag bloggare mot de hundra inläggen,

Kärlek till alla!

/Henrik

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s