Min första film på youtube: Den panerade grytlappen

En hemkunskapslektion som utartar och hur de sociala klasserna reproduceras

Förra året gjorde jag en omtyckt genomgång om Paul Willis och Mats Trondman, tyvärr hinner jag inte gå genom detta i år. Om detta bloggade jag och förklarade med detta blogginlägg.

Flipped classroom och forskningsexemplet

Så jag fick för mig att anamma ”flipped classroom” och göra mina första youtubefilm. Det är väl inget mästerverk precis, men kommer nog trots det följas av fler små exempel där jag förklara sociologiska nyckelbegrepp och framförallt sociologiska studier. För den som vill läsa liknade studier som mer behandla tjejer/kvinnor har jag tidigare bloggat om Fanny Ambjörnsson och Beverly Skeggs

#BLOGG100 STUDIER OM KLASS OCH GENUS (Beverly Skeggs – de respektabla)

#BLOGG100 FANNY AMBJÖRNSSONS ”EN KLASS FÖR SIG”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s