#blogg100 Var finns du sociologilärare?

Var finns du sociologilärare?

Detta är mitt inlägg nummer 79 i blogg100 utmaningen. Till en början hade skissat upp 77 olika uppslag till inlägg, det är långt ifrån alla dessa uppslag som blivit bloggposter utan de har kommit efterhand. Jag har sakta funnit min ton på bloggen och betat av olika teman efterhand som jag tagit upp de i undervisningen. Nej mina idéer är långt ifrån slut, och utmaningen sätter press på mig att publicera något varje dag. Sammantaget blir det enligt mig unikt undervisningsmaterial.

Syftet med den här bloggen är att sprida mina idéer, erfarenheter och reflektioner om att undervisa i sociologi till andra lärare i sociologi. Principen är att ge något av sitt material ”sharing is caring”. För att få kontakt med just dig som är lärare i sociologi på gymnasiet. Jag vet att jag har nått min målgrupp. Är det sociologilärare som läser min blogg?

Ett nätverk för oss som är lärare i sociologi?

Jag är så nyfiken på hur går det ute i alla landets skolor? Hur går det? Får du läsa upp eventuell behörighet? Vad är dina erfarenheter? Hur undervisar du? Har du kollegor som stöttar dig? Vad tycker dina elever om att läsa sociologi? Hur planerar du kursen?  Vet du vad skriv och berätta för mig. Hur ska vi skapa kontaktytor mellan sociologilärare? Är det Facebook, Twitter, Linked in eller något annat? .

4 responses to “#blogg100 Var finns du sociologilärare?

1. Pingback: #blogg100 Att få ett sociologiskt skelett | Sociologi på gymnasiet·

2. Pingback: #blogg100 Vikten av att få ett sammanhang | Sociologi på gymnasiet·

3. Pingback: #blogg100 Ett nätverk för alla lärare i sociologi | Sociologi på gymnasiet·

4. Pingback: #blogg100 Att finna njutning bland högarna av elevuppsatser | Sociologi på gymnasiet·